اخراج تحقیرآمیز محمدحسن میرزا ولیعهد رژیم قاجار توسط رضاخان در آبان 1304 آخرین پرده از سقوط مرحله به مرحله دودمانی است که 5/1 قرن پیش از آن توسط آقامحمدخان قاجار در ایران پایهریزی شده بود.
در طول تاریخ در کشورهای اروپایی و آمریکایی آزمایشهای غیرانسانی زیادی صورت گرفته است، آزمایشاتی که گاهی اوقات تاثیر آن تا چندین نسل بعد نیز به جا مانده است
روزی معاویه درجمعی نشسته بودو پرسیدچه کسی به خلافت برازنده تر است گفتند معاویه بن ابوسفیان. معاویه گفت:ای دغل بازان چاپلوس خودتان می دانید که دروغ می گویید بما اولی الناس بهذا الامر علی بن الحسین بن علی جده رسول الله (شایسته ترین فردبرای خلافت علی بن الحسین بن علی (علی اکبر)که جد اورسول الله است می باشد)در ادامه سخنش معاویه گفت:شجاعت بنی هاشم و سخاوت ...
58 سال پیش در بیست و نهم اکتبر 1956 زمین روستای کفرقاسم در مرز اردن رنگ خون گرفت. آن موقع بهواسطه تلاشهای ضدصهیونیستی، نظام اشغالگر قدس در تدارک تجاوز به کشور مصر بود.
طهران سالها پیش شهری بود به وسعت تقریبی 21 کیلومتر مربع که تعداد جمعیتش را بین 250 تا 300 هزار نفر تخمین می زدند. تعداد جمعیت شهر از آن جهت معلوم نبود که هنوز آمارو احصاییه معمول نشده، داشتن شناسنامه هم باب نشده بود و تا موقعی که اولین سرشماری انجام گرفت تعداد جمعیت شهر را با حدس و گمان تخمین می زدند.
در روز 5 آبان ماه، 1374 سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی خامنهای به شهر مقدس ری انجام پذیرفت. اهمیت این سفر در آن بود که طرح توسعه حرم حضرت سیدالکریم، در گامهای نخستین خویش بود که با بازدید و توصیههای رهبر معظم، وارد مرحلهای تازه گشت. همچنین رهبری در این سفر، بر مزار شهید طیب حاج رضایی و زنده یاد جلال آل احمد نیز حضور یافتند و ...
تعداد ایرانیان در دورة پس از جنگ جهانی اول در فلسطین به 30000 نفر میرسید که بیشتر آنان از یهودیانی بودند که جهت مهاجرت یا زیارت به شهرهای عکا و حیفا مسافرت کرده و اغلب در این نواحی اقامت میکردند.
گیاه دارویی در چنین ظرفهایی نگهداری میشد. نور، بعضی از داروها را خراب میکرد و مثل شیشههای داروهای امروزی آنها را در ظرفهای کدر و کوچک نگه میداشتند. جالب است که شیشهگری ایران بخشی از پیشرفتش را مدیون داروسازی است. زیبایی نقش و نگار گیاهی این ظرف و تناسبش با محتویات گیاهی هم نکته قابل توجهی است.
این کیف زنانه در یک قبر باستانی پیدا شده است نزدیک به 2500 سال قدمت دارد و باستان شناس ها جنس آن را از چرم خالص اعلام کرده اند. طرح های روی این کیف با استفاده از دندان حیوانات بوده است که البته بر اثر گذر زمان بخش زیادی از آن نابود شده است.
به موجب این لوحها ما امروز میدانیم که سازندگان تختجمشید را بردگان تشکیل نمیدادند بلکه مردان و زنان آزادهای بودهاند که به اندازه تخصص خود و کاری که انجام میدادند دستمزد میگرفتند. به آنان نه تنها دستمزدی شایسته که گاه پاداش و هدیه و …. نیز پرداخت میشده است.